Värnamo

Hej alla nu är vi hemma från en väldigt lyckad tävlingsresa till Värnamo.

Har jobbat mycket med attityd och inställning dom första månaderna på träningarna och det var en stolt tränare som satt på läktarn under spelarnas matcher!

David Nyman gör det kanske allra bäst i sin andra omgång där han möter Fidde Rosengrens son, en hårdslående 99a. David tvingas springa minst 2m bakom baslinjen under hela matchen men gör det med bravur och tvingar fram en 3 setare där han tillslut förlorar, men en härlig insats!

Boris Bojovic gör en kalas match i kvartsfinalen där han i 3e set ligger under med 0-3 och lyckas vända och vinna, sen tar semifinalen 3.10h på söndagen och i finalen orkar han inte riktigt med mot Hugo Regner

Erik Von der Lancken åker tyvärr ut i 2a omgången i sin första tävlingsresa, men visar prov på vilja att förbättra sig då han tar till sig taktiska råd inför andra matchen och servar betydligt bättre.

Filip Edvardsson gör ett grymt första set mot Hugo Regner och är den spelaren som tar flest gem mot slutsegraren, hoppas på lite mer tur i lottningen nästa gång, då kan Filip gå riktigt långt.

Edvin Åström är precis som David ett år ung i p13 klassen och möter i sin andra match den 2a seedade. Han gör en härlig insats men orkar inte riktigt hålla emot på sin forehand. Nu slipar vi lite på tyngdöverförningen i forehand så kommer Edvin att vinna nästa gång!

Nellie Johansson kommer till tävlingen med ganska få träningstimmar och en ömmande rygg men lyckas krångla sig förbi första omgången och sedan bara spela bättre och bättre, finalen vinner hon med 6-0 6-0 starkt jobbat.

Ett härligt gäng spelare som även sköter sig utanför banan med mycket garv, vi hoppas på ännu fler deltagare till nästa tävlingsresa till SALK under nyår.

Mvh Tommy Stjernros


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0