JSM

JSM 12 aug

 

Paulina Engbäck, Filip Edvardsson och Lova Asp hade åtta matcher på söndagens morgon med uppstigning 06.00, tufft.

 

Paulina servade och spelade bra men räckte inte riktigt till mot en duktig tjej från Malmö, 2-6,4-6.

 

Filip som hade sovit lite sådär och inte älskar morgon matcher blandade bra spel med lite mindre bra och hittade inget riktigt flyt i spelet mot en för dagen bra och smart spelande motståndare, 3-6,1-6.

 

Lova var nog den som var piggast och avgick med en seger efter bra och stadigt spel, 6-3,6-2.

 

Alexandra Belitsky spelade bra och smart och kunde fixa sin seger trots lite nervositet, 6-1,6-2.

 

Boris Bojovic och David Bergqvist avslutade dagens spel på ett soligt drivan. Boris vann trots att det var lite spänt i första set efter bra spel med 6-4,6-0.

 

Det blev mycket spännande i Davids match. Efter en lite trög start, 1-6, i första set så vaknade David till ordentligt under andra och spelade till sig setet med 6-4 efter mycket bra spel. I början av tredje så stod det och vägde lite fram och tillbaka innan motståndaren kunde gå fram till 1-4 och 2-5. David var dock inte utslagen utan kom igen till 3-5 och hade game bollar till 4-5 men motståndaren lyckades krångla sig ur det och vinna tredje set med 3-6. Härlig kämpa insats av David.

 

Julia Wallfur skiljic spelade kvalfinal i Skummeslöv men såg lite spänd ut och kom inte riktigt upp till sin bästa nivå och då är det tufft i en kvalfinal, 2-6,0-6.

 

Joakim Pinola spelade ett mycket jämt och tufft första set och hade flera fina lägen att ta hem det men förlorade efter ett jämt tiebreak. Andra set som jag inte såg slutade 0-6.

 

Lisandru Klevmar Preda (Philip Söderlund Lerum) gick in dubbelturneringen under eftermiddagen och kunde avgå med seger,7-5,4-6,10-5.

 

Berndt

 

//David

 


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0