Rapport från JSM

Hampus pers Eliasson mötte Oskar Ek KLTK på lördags morgonen. Det var bra spel från båda spelarna i första set som Hampus tog hem med 6-4. I början av andra började Hampus att förlora sista bollarna som är så viktiga. Lite sämre tålamod, lite för svårt, lite för snällt och lite nervöst så var den matchen förlorad. Spelet var jämt hela matchen men Hampus förlorade 6-4, 2-6, 3-6.

.

David Nyman  mötte Gustav Nävarp, Falkenbergs TK. David spelade stabilt men hade lite problem med serven. Ledde 4-3 och 40-30 i andra men förlorade 2-6, 4-6.

.

Olle Wiklund mötte Johan Steimer Svedala TK som var ett huvud längre än Olle. Blåsten ställde till det för båda spelarna då det blev några dubbelfel för mycket. Olle blev lite för kort i banan och det gjorde att motståndaren fick styra med sitt bästa slag, forehand, lite för mycket. Olle spelade upp sig lite i andra set genom att försöka styra över spelet till motståndrens backhand som var lite sämre. Spelmässigt såg det bättre ut men det gav inte utdelning i game. 3-6, 1-6.

.

Anton Wiklund mötte Daniel Shasteen  Lerums TK. Matchen började jämnt men då Anton blev alltmer kort i banan så gled första set iväg till Daniels fördel.

Andra set startade lika illa men plötsligt vid 1-4 så vaknade Anton till och gick upp till 3-4 och 0-30 i Daniels serve. Partille hoppet steg men fyra enkla misstag senare vart det 3-5 och trots ett mycket långt och jämnt sista game så slutade matchen 2-6 3-6

Tung första dag på JSM för partille spelarna, hoppet står till Lisandru Klevmar Preda som går in 14.00 på söndagen.

.

//Berndt

 


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0