Rapport från division 1 herrar

Partille Tennis – Helsingborgs TK 1-5

 

Pierre Bonfré spelade bra i första set (3-6) mot Carl Bergman som är topp 12 i sverige och 542 på världsrankingen. Andra set gick inte lika bra och rann iväg till 2-6.

Gustav Källén gjorde en kanon match mot dansken Philp Ornö som ligger 1237:e plats på världsrankningen. Gustav förlorade första set efter bra spel med 4-6. I andra set fick han ett bra övertag på motståndaren men i mitten av setet blev han tvungen att ta ett skade avbrott, kris? Nejdå han hade bara krampkänning och behövde vila lite. Efter avbrottet så spelade han strålande, 6-4 och tvingade fram ett matchtiebreak som hitills inte varit till vår fördel. Denna trend ändrade Gustav på och startade fantastiskt och detta hämtade sig inte dansken och Gustav vann med 10-3 i matchtiebreak, kanon bra spelat.
David Borgbrant hade det tufft mot Jonas Berg i första set, i andra vaknade David och hade lite häng och jonas började missa lite men det räkte inte hela vägen, 2-6, 3-6.
Peter Lantz hade svårt att hitta in i spelet under första set på det snabba filtunderlaget. I andra började returerna sitta och serven kom också men ända fram räckte det inte så bästa spelaen vann, 4-6, 4-6 är nära men ändå inte, motståndaren var bättre.
.
Vi kände ändå lite hopp inför dubblarna så med lite flyt så kanske. Närmare än ännu ett förlorat matchtiebreak kom vi inte. Peter och Pierre spelade bra men inte på topp och förlorade matchtiebreaket men 7-10. David och Gustav förlorade 2-6. 2-6. Vi har en måste match mot Mark på söndagen.
.
Berndt


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0