Rapport från division 1 herrar

Partille Tennis Marks TK 3-3

 

Peter Lantz hade svårt att hitta träffen i början av matchen samtidigt som motståndaren mycket bra på sitt favorit underlag. Peter kämppade sig in i matchen och det var mycket nära en vändning men det gick inte, 4-6, 6-7(6-8).
Gustav som spelade kanon bra på lördagen kom inte upp i rikrigt samma nivå på söndagen. Johan Ljungdahl spelade på sin topp nivå och efter en mycket jämn och rafflande match så blev det förlust efter matchtiebreak, 6-7, 6-4, 8-10, dessa matchtiebreak går inte med oss.

David Borgbrant kämpade och slet för att hitta spelet men det fungerade bara stundtals och samtidigt spelade Lukas Ideström riktigt bra, 3-6, 2-6.

Våra förhoppningar stod nu till Pierre Bonfré för få med oss en poäng. Det blev en mycket jämn match med ett spel som Pierre inte är van vid, motståndaren kom hela tiden in på nät och på det mycket snabba underlaget blev det jobbigt. Melker Ekberg är en kille som aldrig ger sig utan han kämpar till sista bollen men det blev Pierre som drog det längsta stråt, 6-4, 7-5.
Inför dubblarna räknade vi med att Mark skulle köra med sina bästa spelare på första dubbeln och vi fick rätt. Pierre och Gustav vann säkert med 6-1, 6-4.
Nu gällde det för Peter och coachen/spelaren mikael Svennson att fixa en poäng till Partille. Peter spelade bättre än i singeln och mikael spelade bättre ju längre matchen gick, efter ett mycket jämnt och nerv påfrestande första set, 7-6(5-7) och ett tidigt break i andra så fixade killarna till slut segern med 6-4 och en mycket viktig poäng inför nästa helg i Partille. Vi möter Ystad på fredag, Lidköping på lördag och avslutar med Tabell tvåan Tabergsdalen på söndag.
.
Berndt


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0